Welkom op bij FlexHotels

Een tweede thuis, ver van huis.

FlexHotels verhuurt kwaliteitshuisvesting aan werknemers die voor korte of lang tijd buiten hun eigen woning verblijven. Wij verhuren veel voor arbeidsmigranten huisvesting in Limburg. Zo bieden wij pension aan Nederlanders, Belgen, Polen, Letten, Grieken, Spanjaarden en Duitsers.

In Leudal (midden Limburg) beschikt FlexHotels over een nieuw recreatiepark met 50 woningen  welke voor korte en langere perioden worden verhuurd. FlexHotels Leudal ligt in het midden tussen Venlo, Weert, Roermond en Sittard.


Bedrijfsfilm:  


Het FlexHotels recreatiepark ligt op loopafstand van het centrum van Haelen. In dit centrum liggen twee supermarkten, diverse winkels en een aantal sportscholen.

In het centrum van Haelen bushalte met directe verbindingen naar Venlo, Weert en Roermond. Eindhoven en Maastricht liggen op veertig minuten reisafstand.

FlexHotels Leudal is ruim van opzet en biedt veel privacy. FlexHotels biedt een maatwerkoplossingen voor 8 tot 300 gasten. Het park in Haelen onderscheidt zich door een informele sfeer en respectvolle omgang met de gasten. Uw gastvrouw woont op het park. 

Bel ons voor de mogelijkheden en een offerte: 0475-591880.

 

 

 

Openingstijden

Openingstijden

ma  maandag:   1000-1200
1800-1930
di  dinsdag:   1300-1400
wo, do  woensdag, donderdag:   1800-1930
vr  vrijdag:   1300-1400
za  zaterdag:   1730-1800
zo  zondag:   Gesloten


Voor onze gasten is de receptie dagelijks bereikbaar gedurende de openingsuren. Voor nieuwe bedrijfsbezoeken verzoeken wij u telefonisch een afspraak te maken.

 
Zoekwoorden: Verhuur arbeidsmigranten, Arbeidsmigranten verhuur Limburg, verhuur Polen, verhuur werknemers, Huisvesting Limburg, FlexHotels, huisvesting arbeidsmigranten Roermond, Huisvesting arbeidsmigranten Venlo, Huisvesting arbeidsmigranten Weert. Huisvesting werknemers